Title Image

Tuinonderhoud

Een professioneel aangelegde tuin verdient een professionele nazorg. 

Indien u dat wenst staan wij ook in voor het onderhoud van uw tuin.  U bepaalt welke werkzaamheden wij uitvoeren.

Heeft u geen tijd om zelf in uw tuin te werken, dan kunnen wij tweewekelijks of zelfs wekelijks langskomen om gras te maaien, verticuteren of prikken, onkruidbestrijding, bemesting, snoeien, scheren van hagen, vijveronderhoud, etc, zodat u op elk moment kan genieten van een tuin die tot in de puntjes in orde is.

 

U hebt wel groene vingers en tijd om tussendoor het gras en onkruid in uw tuin onder controle te houden, dan kunnen we twee- à driemaal per jaar langskomen om uw hagen, heesters en bomen in perfecte vorm te zetten. Op voorhand nemen wij steeds alles met u door en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden die onze ploegen uitvoeren.

grasdetail
Walker zitmaaier met hooglossysteem

Bij de meeste van onze klanten werken wij in regie, dat wil zeggen dat  u enkel betaalt voor de gepresteerde uren en geleverde goederen, wat meestal de voordeligste formule is, maar ook onderhoudscontracten op maat zijn mogelijk.  In beide gevallen weet u altijd heel precies wat u van ons kan verwachten en wij garanderen niets minder dan honderd procent tevredenheid.

 

Contacteer ons zodat we kunnen bespreken wat voor u de beste oplossing is.

Om een gazon in topvorm te houden, is frequent maaien een absolute voorwaarde. Hebt u hiervoor zelf niet altijd de tijd, dan kan een grasmaairobot van Husqvarna een oplossing zijn. Wij kunnen deze plaatsen en installeren zodat u alweer meer van uw tuin kan genieten.

 

De enorme tijdsbesparing, het quasi wegvallen van het afvalprobleem (grasmaaisel)  en het continu strakke uitzicht van uw gazon zijn 3 van de belangrijkste voordelen van een maairobot.

grasmaairobot

“Geen twee tuinen zijn hetzelfde.

Geen twee dagen zijn hetzelfde in één tuin”